أجرى إمام عاشور لاعب خط وسط النادي الأهلي جراحة ناجحة منذ قليل، فى أحد مستشفيات مدينة ميامي الأمريكية.
إمام عاشور عبر ستوري إنستجرام
وتعرض أمام عاشور للإصابة بكسر فى عظمة الترقوة خلال مباراة الأهلي وإنتر ميامي الأمريكى فى افتتاح كأس العالم للأندية والتي انتهت بالتعادل السلبى.
وجه إمام عاشور، نجم خط وسط النادي الأهلي، رسالة لجماهير ناديه قبل دخوله غرفة العمليات لإجراء جراحة كسر الترقوة فى أمريكا.
وكتب إمام عاشور عبر ستوري إنستجرام: "ما قدر الله لك فهو آت إليك، وما لم يقدره لك فلن يصيبك.. الحمد الله على كل شيء.. الإصابة كانت صعبة وجت في أول لحظات ليا في البطولة، وده قدر ربنا ولازم ترضى بيه، كان نفسي أكون موجود وأقاتل مع إخواتي في الملعب، بس دا نصيبي، ودلوقتي داخل أعمل العملية، وإن شاء الله أرجع أقوى.. الإحساس اللي جوايا دلوقتي مش سهل بس اللي مخليني ثابت هو إيماني بدعمكم ودعواتكم.. المرحلة دى محتاجة منكم تبقوا ورا كل لاعب في الفريق، سواء قديم أو جديد كلهم بيلعبوا بقلبهم وبيحبوا النادي وبيخافوا عليه.. صدقوني دعمكم بيفرق جداً واللاعيبة مستنياكم زي ما دايماً واقفين في ضهرنا".
إخلاء مسؤولية إن موقع عاجل نيوز يعمل بطريقة آلية دون تدخل بشري،ولذلك فإن جميع المقالات والاخبار والتعليقات المنشوره في الموقع مسؤولية أصحابها وإداره الموقع لا تتحمل أي مسؤولية أدبية او قانونية عن محتوى الموقع.
0 تعليق